Takenoverzicht
  Menu - Relatiebeheer - Rapporten - Takenlijst

Mogelijkheden
  • Een overzicht van alle taken in de takenplanner afdrukken. Er kan geselecteerd worden op taakgroep, waarmee een deel van de taken kan worden afgedrukt.

Takenlijst
Rapport knoppenbalk
Rapport veldbeschrijving
  • Van t/m taakgroep
    Selecteer hier een range van taakgroepen. Vul in beide velden dezelfde groep in om alleen de gegevens van die groep op het rapport af te drukken.
  • Ook gebruikers en wachtwoorden afdrukken?
    Vink deze optie aan om de gebruikersnaam en wachtwoord, die vereist kunnen zijn voor het openen van een taak, ook af te drukken.
    Vink deze optie uit om de gebruikersnaam en wachtwoord, die vereist kunnen zijn voor het openen van een taak, niet af te drukken.
  • Ook omschrijvingen afdrukken?
    Vink deze optie aan om de omschrijvingen bij de taak ook af te drukken.
    Vink deze optie uit om de omschrijving bij de taak niet af te drukken.
  • Paginaopbouw
    Kies "Doorlopend" om alle taken achter elkaar af te drukken. Deze optie kan papierbesparend werken.
    Kies "Per taak" om per taak een pagina af te drukken. Elke volgende taak begint op een nieuwe pagina.

•  Gebruiker, datum en bladnummer in kop afdrukken?
    Vink deze optie aan om de gebruikersnaam van de huidige gebruiker, de huidige datum en de pagina nummering van het rapport in de kop van het rapport af te drukken.
  • Tekstregel op rapport
    De ingevoerde tekstregel wordt geschoond als de vragendialoog wordt afgesloten
    De tekst kan als watermerk schuin op het rapport afgedrukt worden. De tekst kan ook in de kop van het rapport afgedrukt worden.
    Om de tekst op het rapport af te drukken dient u de opties Tekstregel op rapport afdrukken? en/of Tekstregel als watermerk afdrukken? (onderaan de vragendialoog) aan te vinken.
  • Tekstregel op rapport afdrukken?
    Vink deze optie aan om de tekstregel in de kop van het rapport af te drukken.
    Vink deze optie uit om de tekstregel niet in de kop van het rapport af te drukken.
  • Tekstregel afdrukken als watermerk?
    Een watermerk kan alleen worden getoond als u het rapport uitvoert naar PDF.
    Vink deze optie aan om de tekstregel als watermerk, schuin achter de tekst en cijfers van het rapport, op het rapport af te drukken.
    Vink deze optie uit om de tekstregel niet als watermerk op het rapport af te drukken.
Uitvoermethode