Onverwerkte boekingsregel
  Menu - Financieel - Inlezen - Onverwerkte boekingen - Dubbelklik op regel

Mogelijkheden
  • Gegevens corrigeren
    In dit scherm kunt u een onverwerkte boekingsregel corrigeren, zodat de boekingsregel toegevoegd kan worden aan de administratie.
  • En ingelezen regel verwijderen
    Kies Verwijderen in de knoppenbalk om alleen de getoonde boekingsregel te verwijderen.
  • Kolom tonen bepaalt welke velden u ziet
    De optie Kolom tonen van het scherm "Onverwerkte boekingsregels" bepaalt welke velden hier getoond worden.
    • Het te corrigeren veld staat niet op het scherm
      Als u hier niet het veld ziet dat u wilt corrigeren, dan dient u terug te gaan naar het scherm "Onverwerkte boekingsregels" door op [Sluiten] te drukken. In dat scherm klikt u met de rechtermuisknop op de regels en kiest u Kolom tonen. Zet het betreffende veld in beeld. Keer vervolgens terug naar dit scherm om het veld te kunnen corrigeren.
    • Het te corrigeren veld is niet beschikbaar in Kolom tonen
      Ga naar Menu - Financieel - Inlezen - Basis inlezen en zet het vinkje aan voor "Velden van niet geregistreerde modules tonen". Keer terug naar dit scherm en kies nogmaals Kolom tonen.
      >>> Meer informatie over "Velden van niet geregistreerde tabellen tonen"

Onverwerkte boekingsregel
  • Beschrijving per veld
    De beschrijving van de velden vindt u in de helppagina van het Boekingsprogramma. Het gaat er in dit scherm om dat u de "Foutmelding bij opslaan" corrigeert, waarna de boekingsregel aan de administratie kan worden toegevoegd.
    >>> Velden van de boekingsregel

• [Opslaan]
    Gebruik "Opslaan [Ctrl+S]" om de gecorrigeerde gegevens op te slaan. U keert terug naar het scherm "Onverwerkte boekingsregels", waar u de gecorrigeerde boekingsregel kunt verwerken.
  • [Sluiten]
    Gebruik "Sluiten [Esc]" om dit scherm te sluiten zonder eventuele wijzigingen op te slaan.