Hoe log ik in op KING Finance?
 Algemene informatie, instellingen en tips

Stap-voor-stap uitgelegd
  • Voordat u kunt inloggen dient u te beschikken over de onderstaande gegevens
    • Een gebruikersnaam en wachtwoord.
      Deze gegevens ontvangt u van uw KING Finance beheerder
    • Een verwijzing naar de internet pagina waar u KING Finance kunt starten.
      Deze gegevens ontvangt van uw KING Finance beheerder
    • Voordat u verder kunt dient er een administratie aangemaakt te zijn. Het aanmaken van een administratie (en mogelijk ook de inrichting zonder/met een beginbalans) is een taak van de KING Finance beheerder. Hij/Zij zorgt tevens voor toegangsrechten tot administraties en de verschillende programma's van KING Finance.
  • Inloggen
    • U start uw Internet browser op uw eigen pc
    • U geeft als adres de verwijzing in naar de pagina waar u KING Finance kunt starten
    • U start KING Finance
    • Klik op de knop [Inloggen]
    • U voert uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
    • Klik op de knop [Inloggen KING Finance]
    • Mogelijk wordt er gevraagd om een sessiecode. Deze sessiecode is een extra beveiliging, welke gekoppeld is aan uw mobiele nummer of uw e-mailadres.
      Wanneer u nog geen sessie code heeft, kunt u deze aanvragen. U ontvangt deze sessiecode per SMS of per e-mail.
      • Opmerking
        De KING Finance beheerder stelt het gebruik van de sessiecode in. Tevens kan het zijn dat u op uw werkplek GEEN sessie code hoeft in te voeren maar weer WEL als u met een andere PC inlogt.
    • U voert de sessie code in.
    • Klik op de knop [OK]
      • Optioneel verschijnt nu het scherm Administratiekeuze, maar alleen als u rechten heeft in meer dan één administratie. Selecteer de administratie waarin u wilt werken en klik op de knop [OK].
    • Het Dashboard wordt getoond. Programma's kunt u starten vanuit het menu. Uw administratie is geopend. Dit kunt u zien in de titelbalk van het venster.
  • Foutmeldingen
    Wanneer er foutmeldingen zijn bij het inloggen, dient u:
    • De ingevoerde gegevens te controleren op onjuistheden. Let hierbij ook op hoofd- en kleine letters.
    • Volg eventuele instructies in de helppagina bij de foutmelding.
    • De foutmelding door te geven aan uw KING Finance beheerder.