(Geweigerde) Incasso's Debiteur
  Menu - Financieel - Debiteuren - Informatie - Debiteurinformatie - - knop [Incasso's]

De (geweigerde) incasso's van debiteuren raadplegen
  • (Geweigerde) Incasso's van debiteur opvragen
    In dit scherm worden van de geselecteerde debiteur alle openstaande posten getoond, die geselecteerd zijn (geweest) in het programma Incasso's uitschrijven. Zowel openstaande als reeds geincasseerde posten worden getoond, evenals betwiste en uit handen gegeven posten. Ook incasso's die om een of andere reden geweigerd zijn worden weergegeven. U kunt deze posten voorzien van de reden van weigering en aangeven hoeveel keer de post geweigerd is voor incasso. De posten worden op volgorde van factuurnummer getoond (hoog naar laag).
  • Welke status hebben de incasso posten in uw administratie?
    Met de volgende kleuren wordt aangegeven welke status de geincasseerde en te incasseren posten hebben. Facturen zonder kleur zijn volledig betaald.

Enkelvoudige incasso      Verzamel incasso      Betwist      Uit handen     Eén keer geweigerd     Meerdere malen geweigerd

Schermbeschrijving (Geweigerde) incasso's Debiteur
  • Toon incasso's onderweg
    Selecteer deze optie om de
  • [Dossier]
    Druk op de knop [Dossier] om een overzicht van aan deze factuur gekoppelde documenten te raadplegen. De documenten kunnen desgewenst direct geopend worden.