Upload UBL inkoopfactuur
  Menu - Financieel - UBL inkoopfactuen - Verwerken UBL inkoopfactuur (UBL of XML)

iMUIS registratie en KING Finance abonnement
  • De iMUIS module UBL moet geregistreerd zijn om UBL facturen te kunnen verwerken op de server.
  • De KING Finance module Digitaal Dossier is vereist om UBL facturen te kunnen uploaden.

Toegangsrechten

Doel en werkwijze
  • Wat zijn UBL facturen?
    • UBL facturen zijn elektronische facturen, die tussen software pakketten die UBL ondersteunen kunnen worden uitgewisseld.
    • Alle informatie van een UBL factuur kan automatisch worden verwerkt in de administratie. U hoeft geen gegevens handmatig over te nemen.
  • Werken met UBL facturen in KING Finance
    • UBL inkoopfacturen kunnen voor verdere verwerking geüpload worden naar de iMUIS server.
    • Uw accountant of intermediair kan de factuur verder verwerken in de administratie.

UBL Inkoopfactuur (UBL of XML)

• Klik op de gele ster om dit programma toe te voegen aan de favorieten van deze administratie. De favorieten geven directe toegang tot KING Finance programma's of programma onderdelen.
  • [Sluiten]
    Druk op deze knop om dit scherm te sluiten. Er worden geen bestanden geüpload.
  • [Bladeren]
    Druk op [Bladeren] om de opgeslagen inkoopfactuur op uw computer te selecteren. Nadat het document geselecteerd is wordt de naam van het document in het scherm weergegeven.
  • [Uploaden]
    Druk op [Uploaden [Ctrl+S] ]. De UBL facturen worden nu in iMUIS op de server geplaatst. Als het uploaden gereed is krijgt u daarvan een melding.
  • TIP
    Het is mogelijk om meerdere UBL facturen tegelijk te uploaden. Selecteer daartoe op elke regel in dit scherm een UBL factuur en klik als laatste op de knop [Uploaden [Ctrl+S] ].