MUIS Apps
  Menu - MUIS Apps

Toegangsrechten
  • Alle gebruikers kunnen het programma MUIS Apps openen
  • Cloudswitch apps
    Gebruikers met de module CloudSwitch in hun abonnement kunnen direct een koppeling maken met de apps die via Cloudswitch verbinding maken.
  • Apps met een eigen module
    Er zijn ook apps die op een andere manier aan uw KING Finance toegevoegd kunnen worden. Apps met een eigen module (Simplicate) en apps die per administratie worden toegevoegd (Speedbooks).
  • Per app wordt duidelijk vermeld wat de mogelijkheden zijn.

Het koppelen van MUIS Apps aan een administratie
  • KING Finance koppelen met onder andere Blue10, Speedbooks, TNR, Visionplanner, Yoobi
    Als u beschikt over de module Cloudswitch, dan kunt u KING Finance koppelen met andere online applicaties.
    Om de koppeling correct tot stand te brengen dient u een omgevingscode te genereren in KING Finance. De omgevingscode vult u in bij de externe online applicatie.
  • In dit scherm kiest u een app waarmee een koppeling met de huidige administratie tot stand gebracht moet worden.

MUIS Apps
  • [Mijn actieve apps]
    De apps waarmee al een cloudswitch koppeling gemaakt is worden met de knop [Mijn actieve apps] direct getoond.
  • [Alles]
    Kies [Alles] om de volledige lijst met apps die aan KING Finance gekoppeld kunnen worden weer te geven.
  • [Uitgelicht]
    Toont een uitgebalanceerde selectie van apps die kunnen verbinden met KING Finance.
  • Partners
    Voorbeelden van online applicaties waarmee een koppeling kan worden gemaakt.
    Afino - B&F - Blue10 - Caseware - CMSI - Connective Power - Coolweb - Counterpoint - D-basics - Descartes - Designs - DirectCoDe - Do It Online - E-line - Erniesoft - e-stop - Fresh4IT - Lucom - MacHelp - Make Life Easier - ME Solutions - MP2 - Novomark - Optimizers - Portabase - Printabout - Pubble - RADAR software - Room4Business - SideKiq - Simple Simon - Sitosense - Speedbooks - TNR - Trobit - Visionplanner - Webwinkelfacturen (MijnWebwinkel, WooCommerce, Lightspeed (SEO Shop), Prestashop, Opencart en CCV Shop) - Yoobi
  • Zoeken
    Typ (een deel van de) naam van de app die u zoekt. Alle apps waarin de zoekterm voorkomt worden getoond.
  • Klik op de app van uw keuze om de verbinding met die app te kunnen maken.
Verbinding maken met gekozen app
  • Beginnen
    Nadat de app gekozen is wordt moet de omgevingscode gegenereerd worden.
  • [Maak verbinding] >>> Omgevingscode
    Druk op de knop [Maak verbinding] om een omgevingscode voor de andere partij de genereren. Er zal ter verificatie eerst om uw KING Finance wachtwoord gevraagd worden. Als u dat correct heeft ingevuld wordt de omgevingscode gegenereerd.
    • [Kopieer naar klembord]
      Gebruik deze knop om de omgevingscode naar het klembord te kopieren. De code kan dan geplakt worden in de andere applicatie.
    • [Stop koppeling]
      Gebruik deze knop om de koppeling voor deze administratie met de geselecteerde partner te verbreken. Ter verificatie wordt om uw wachtwoord gevraagd.
App met eigen module
  • Beginnen
    Sommige apps vereisen de aanschaf van een software module (Voorbeeld : Simplicate)
  • [Mijn abonnement uitbreiden]
    Druk op de knop [Mijn abonnement uitbreiden] om de module van de gekozen app aan je KING Finance abonnement toe te voegen.
  • [Maak verbinding] >>> Omgevingscode
    Druk op de knop [Maak verbinding] om een omgevingscode voor de andere partij de genereren. Er zal ter verificatie eerst om uw KING Finance wachtwoord gevraagd worden. Als u dat correct heeft ingevuld wordt de omgevingscode gegenereerd.
    • [Kopieer naar klembord]
      Gebruik deze knop om de omgevingscode naar het klembord te kopieren. De code kan dan geplakt worden in de andere applicatie.
    • [Stop koppeling]
      Gebruik deze knop om de koppeling voor deze administratie met de geselecteerde partner te verbreken. Ter verificatie wordt om uw wachtwoord gevraagd.